Łosoś z pesto

dnia

Błyskawiczny, pyszny i zdrowy obiad. Wszystko co musisz zrobić, to rozgrzać piekarnik do 200 stopni, kawałek fileta z łososia bez skóry posmarować z jednej strony łyżeczką gotowego pesto i zawinąć w folię aluminiową. Piecz 15-20 minut (w zależności od wielkości ryby). Podawaj z ryżem i zielonymi warzywami. Smacznego!

łosoś z pesto

3 komentarze Dodaj własny

  1. ladylaurabloq pisze:

    Prosto ,szybko i smacznie.

  2. napiecyku pisze:

    Szukam ciekawych przepisów na szybkiego łososia. Obiad prosty, smaczny i zdrowy. Dobrze, że mamy ułatwiony dostęp do takich rarytasów. Pozdrawiam:)

  3. alagosia pisze:

    ja też szukam przepisów na łososia, gdyż już od kilku lat z rodzinką preferujemy tą zdrową i pyszną rybę na kolacji wigilijnej :)

Dodaj komentarz